Pohánka s bryndzou

Mám tu pre Vás tip na skvelú a rýchlu večeru.


Každý kto si rád pochutí na bryndzových haluškách by mal vyskúšať tento recept. Na jeho prípravu Vám stačia tri základné suroviny. Pohánka, bryndza a neúdená parenica. 




Zatiaľ, čo si dáme variť vo vode dva hrnčeky pohánky, nakrájame alebo si natrháme parenicu na malé kúsky aby sa nám celá roztopila. 




Do misky so syrom pridáme bryndzu nakrájanú alebo v celosti (nakrájaná sa rýchlejšie rozpustí) a zasypeme uvarenou, horúcou pohánkou. 



Miešame až kým sa nám všetky ingrediencie nezmiešajú do jednej masy.
A rýchle a jednoduché jedlo je na svete, zvyknem si navrch dávať trochu slaniny ako býva na bryndzákoch :D 


Dobrú chuť.

Komentáre